Pokémoní League of Legends? Nová hra Pokémon Unite.


Nová hra na velice známý styl - MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) přichází s tématikou oblíbených Pokémonů! Velké oznámení “Pokémon Presents” mnoho hráčů a fanoušků velmi zklamalo - většina očekávala Sinnoh remake, ten nakonec po velkém očekávání vůbec nepřišel. Místo toho nás čeká Pokémon Unite!

 pokemon-unite-169

S hrou přišlo velmi známé studio - TiMi Studios (ti například vytvořili podobnou hru Arena of Valor). 

 

Mělo by se jednat o klasickou týmovou hru, kterou si můžete zahrát s kamarády, bude dostupná na herní konzoli Nintendo Switch a na mobilní telefony (iOS, Android).

Bude také podporované tzv. crossplay hraní - můžete hrát na mobilu a potkat se s člověkem, který hraje na Nintendu Switch.

 

Na začátku každé hry si budete si moct vybrat Pokémona, se kterým budete danou hru hrát, cílem je levelovat se a tím získávat větší sílu a nové schopnosti. K vítězství Vám stačí sbírat  body.  Pokud si vyberete Pokémona, který má například 2 evoluce, tak se levelováním postupně evolvujete. Zároveň má každý Pokémon svůj Unite útok, který je hodně silný.

Datum vydání hry prozatím nebylo oznámeno, takže si budeme muset ještě chvíli na tuto hru počkat. 
Ale první gameplay video z této nadcházející hry už můžete zhlédnout zde:

 

Autor článku : Tomáš Borek

 

Zdroj obrázku : 

https://www.pokemon.com/us/pokemon-news/pokemon-unite-delivers-strategic-team-battles-on-nintendo-switch-and-mobile-devices/

Gameplay : https://www.youtube.com/watch?v=CBSDLz5g1O4