Shining Fates, neboli Hidden Fates 2.0!

Nedávno jsem vám představil speciální Japonskou edici Shiny Star V a v tom článku zmiňoval, že Pokémon Company chystá velmi podobný set v únoru. Teď je to potvrzeno a dokonce je představeno i mnoho produktů! 



Na začátek by bylo dobré říct, že se s největší pravděpodobností nejedná o speciální set na oslavu 25 let – ten by měl podle spekulací dorazit až později, ale nic není jisté – přece jenom set vychází až 19.2. 2021 a je to POUZE SPEKULACE.

Set bude obsahovat kolem 90 normálních karet a přes 100 shiny Pokémonů! Dále kolem 30 Pokémonů V a VMAX. Stejně jako tomu bylo u speciálních setů jako - Champions Path, Hidden Fates, Dragon Majesty a Shining Legends, tak se boostery bohužel opět nebudou nacházet v booster boxech, samostatných boosterech, blisterech apod.  Nejlevnější cesta, jak se k nim dostat budou Pin Collections a Mini Tins, které vám v tomto článku ukážu.



Produkty

Produkty rozdělím do 2 částí, do první části dám ty, které vyjdou již zmíněného 19. února 2021 a do druhé dám ty, které vyjdou později.


První část – vychází 19.2. 2021

Na tento den jsou zatím oznámeny rovnou 4 produkty, jdeme si je tedy podrobně popsat!

Elite Trainer Box

Ano, ETB šílenství je zpět. Samotný box je tentokrát laděn do barev oblíbeného Pokémona - EEVEE! Dokonce  Eevee VMAX je i jako speciální promo karta Elite Trainer Boxu.

Obsah 

  • 10x Shining Fates Booster Pack
  • 1x promo Eevee VMAX

Poté bude obsahovat podle předpokladů ostatní příslušenství, které takový box obsahuje, ale to nebylo ještě přesně oznámeno.





Shining Fates Tins

Oblíbené plechovky jsou ještě vylepšeny o Shiny V promo kartu! Všechny promo karty z plechovek jsou ještě k tomu hratelné, takže rozhodně můžou sloužit na vylepšení či zkrášlení decku.

Obsah

  • 1x speciální promo karta Shiny Eldegosse V, Shiny Boltunda V nebo Shiny Cramoranta V.
  • 6x Shining Fates Booster Pack

Opět se v tinkách může nacházet ještě něco navíc, toto je pouze oznámený ,,základ’’.



Shining Fates - Pikachu V Box

Jeden z nejoblíbenějších Pokémonů vůbec dostane svůj V Box.

Obsah 

  • Pikachu V promo 
  • Pikachu V jumbo karta
  • 4x Shining Fates Booster Pack







Mad Party Pin Collections

Už se dostáváme k již dříve zmíněným Pin Collection boxech, uvnitř naleznete jednu ze 4 Mad Party promo karet. Proč se jim říká Mad Party? Je to kvůli jejich společném útoku, na který vznikl i deck, takže opět hratelná proma!

Obsah

  • Jedna z Mad Party promo karet : Bunnelby, Dedenne, Galarian Mr. Rime nebo Polteageist.
  • 3x Shining Fates Booster Pack
  • 1x pin s daným Mad Party Pokémonem




Druhá část – vychází 4.3. 2021

Přesouváme se na druhou část, na tento den jsou oznámeny 2 produkty.

Shining Fates mini tins

Nejmenší produkt, který zde máme jsou zde tyto malé plechovky, mají na sobě většinou Legendární nebo Mýtické Pokémony. Dohromady (jak je to již ve zvyku) dávají jeden obrázek.

Obsah

  • 2x Shining Fates Booster Pack
  • 1x házecí mince

Premium Collection

Nakonec tady máme další skvělý produkt, je v něm hromada boosterů, ale hlavně opět hratelné a krásné shiny promo karty! Crobat V se dává do drtivé většiny všech decků, Dragapult V a VMAX jsou také velmi silní a hratelní.

Obsah

  • 1x Shiny Promo karta Crobat V a Crobat VMAX či Dragapult V a Dragapult VMAX.
  • 1x Shiny jumbo karta Crobata VMAX nebo Dragapulta VMAX
  • 7x Shining Fates Booster Pack
  • 1x Velká mince s Crobatem nebo Dragapultem


Velmi probírané jméno edice 

Jak si určitě mnoho z Vás všimlo, tak tato edice má dost neoriginální název. Název je nejspíše vytvořen ze dvou jiných speciálních edic - Shining Legends a Hidden Fates. Po internetu tím pádem koluje mnoho diskusí a memes o tomto tématu.

Závěr

Nepochybně to bude jedna z nejžádanějších a možná i nejlepších edic vůbec. To také znamená, že o ní bude velmi velký zájem, proto si bude muset každý hodně pospíšit. Jaký produkt se nejvíce líbí Vám? Popřípadě jaký si budete chtít pořídit?



Autor : Tomáš Borek

zdroj : ‘Shining Fates’ is February’s Special Set! - PokéBeach (pokebeach.com)

 

0