Představení značky Ultimate Guard

Ultimate Guard je přední značka v oblasti příslušenství pro sběratelské karetní hry a deskové hry. Ultimate Guard je známá svou kvalitou a širokým sortimentem produktů, které uspokojí potřeby jakéhokoli hráče nebo sběratele.

ultimate-guard-predstaveni

Historie značky

Ultimate Guard byla založena v roce 2011 třemi přáteli, kteří měli sen o vytvoření vlastní řady příslušenství pro sběratelské karetní hry (TCG). Jejich cílem bylo zaplnit trhovou mezeru v oblasti vysoce kvalitních produktů a nabídnout nové a kvalitnější způsoby, jak uchovávat a chránit sbírky.

Produkty

  1. Krabice a krabičky na karty (Boxes): Tyto krabice jsou ideální pro uchování a ochranu karet. Jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální ochranu pro karty a zároveň umožňovaly snadný přístup. Jsou dostupné v různých velikostech a stylech, aby vyhovovaly různým typům balíčků a sbírek.

  2. Obaly na karty (Card Sleeves): Obaly na karty jsou nezbytné pro každého sběratele a hráče, protože chrání karty před poškozením. Tyto obaly jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které poskytují vynikající ochranu proti poškrábání, otiskům prstů a dalším typům poškození. Jsou také dostupné v různých barvách a designech.

  3. Alba (Binders & Albums): Tyto produkty jsou skvělé pro organizaci a zobrazení sbírek. Zároveň jde o nutnost, pokud chcete karty vyměňovat. Například, Zipfolio Xenoskin je elegantní a praktické album s kvalitním povrchem Xenoskin, které nabízí vynikající ochranu a snadnou přepravu sbírek. Flexxfolio je další skvělý produkt, který nabízí flexibilní řešení pro ukládání a prezentaci karet. Tyto alba jsou navržena tak, aby poskytovala maximální ochranu a zároveň umožňovala snadný přístup k sbírkám.

  4. Podložky (Play-Mats): Podložky jsou nezbytné pro hraní karetních her a chrání karty během hry. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které poskytují hladký a stabilní povrch pro hraní. Tyto podložky jsou také dostupné v různých designech, které přidávají další rozměr k herní zkušenosti.

  5. Úložiště pro komiksy a mangy (Comic & Manga Storage): Tyto produkty jsou ideální pro sběratele komiksů a mang. Nabízejí například Comic Bags, Manga Bags, Comic Book Dividers a Comic Backing Boards. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální ochranu pro komiksy a mangy, zatímco umožňují snadný přístup a zobrazení sbírek.

  6. Doplňky pro vystavení karet a sběratelských předmětů (Display & Memorabilia): Tyto produkty jsou skvělé pro zobrazení a ochranu cenných sbírek.Jde například o Protective Case for Funko POP!™, který je speciálně navržen pro ochranu a zobrazení sběratelských figurek Funko POP!™. Magnetic Card Case je inovativní řešení pro ochranu a zobrazení cenných karet. 

  7. Lifestyle a doplňky (Lifestyle & Accessories): Řada produktů, které zahrnují různé doplňky, jako jsou batohy a další. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby doplňovaly životní styl hráčů a sběratelů. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a jsou dostupné v různých stylech a designech. Jde o klíčenky, batohy, bločky a spoustu dalších drobností.

Celkově Ultimate Guard nabízí širokou škálu produktů, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám hráčů a sběratelů. Každý produkt je navržen s ohledem na detail a kvalitu, což značku Ultimate Guard činí jedním z předních výrobců příslušenství pro sběratelské karetní hry a deskové hry.

 
 

Závazek k životnímu prostředí

Ultimate Guard je značka, která se zavázala k ochraně životního prostředí. Jejich závazek zahrnuje používání nových materiálů a vytváření nových produktů s dodatečným zaměřením na udržitelnost. Série „Return to Earth" je jejich prvním krokem k tomuto cíli.

Závěr

Ultimate Guard je značka, která je známá svou kvalitou a širokým sortimentem produktů. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám hráčů a sběratelů karetních her, deskových her a komiksů. Kromě toho je Ultimate Guard značka, která se zavázala k ochraně životního prostředí a udržitelnosti, což je další důvod, proč je tato značka tak oblíbená mezi hráči a sběrateli po celém světě.