Odhalení nové edice Pokémon TCG: Paldea Evolved

Svět Pokémon Trading Card Game (TCG) se vyvíjí s příchodem nové edice, Paldea Evolved. Toto vzrušující rozšíření, které je součástí série Scarlet & Violet, vyšla v angličtině 9. června 2023.

Nové mechaniky

Paldea Evolved představuje řadu nových mechanik, které slibují pořádné otřesy. Jednou z nejvýznamnějších funkcí je zavedení finálních evolucí Paldeanských startovacích Pokémonů: Meowscarada, Skeledirge a Quaquaval.

Sada také představuje koncept Tera Pokémon ex, ve kterém vynikají Forretress, Slowking a Dedenne. Tato nová mechanika přidává do hry další vrstvu strategie a nabízí hráčům nové způsoby, jak sestavit své balíčky a zkoušet nové věci.

Nové karty

Sada Paldea Evolved je rozsáhlá – obsahuje více než 190 karet. Mezi nimi najdete 14 Pokémonů ex, tři Tera Pokémon ex, 36 vzácných Pokémonů, 18 ultra vzácných Pokémonů ex, 8 ultra vzácných karet Supporterů, 15 speciálních ilustrací vzácných Pokémonů a karet Supporterů a 9 hyper vzácných zlatých rytých karet.

Sada také zahrnuje Poklady z ruin z regionu Paldea, reprezentované jako silné karty Pokémon ex. Některé z významných karet zahrnují Baxcalibur, Tinkaton, Murkrow a Pelipper, každý s jedinečnými schopnostmi, které mohou ovlivnit vaši strategii už na prerelease..

Zajímavé informace

Edice Paldea Evolved není jen o nových mechanikách a kartách. Také spojuje tři japonská rozšíření Triplet Beat, Snow Hazard a Clay Burst a obsahuje karty z ex Starter Set Pikachu ex & Pawmot Standard Deck a z Premium Trainer Box ex.

Závěr

Edice Paldea Evolved je významným doplňkem do Pokémon TCG, představuje nové mechaniky, karty a strategie. Ať už jste zkušený hráč nebo nováček v hře, toto rozšíření slibuje nabídnout svěží a vzrušující zážitek. Takže se připravte na evoluci své hry s Paldea Evolved!