Výherce Tabletop Gaming Awards 2022

Dne 16. září byli vyhlášeni výherci každoročních cen s názvem "Tabletop Gaming Awards 2022". Výherci byli oznámeni na konvenci v Manchesteru. 

O výhercích se rozhodlo hlasováním čtenářů, diváků a posluchačů, kterých bylo podle konečných čísel několik tisíců ve všech kategoriích. Nejedná se tedy o ceny s odbornou porotou, ale ceny diváků. Soutěžilo se celkem ve 13 kategoriích, nejlepší stolní hra, nejlepší indie hra - nás ale nejvíce potěšila zejména kategorie "Best Trading Card Game 2022", ve které se na prvním místě umístila edice poměrně nové sběratelské karetní hry Flesh & Blood - Uprising!

Jedná se o poměrně značný úspěch, protože hned v závěsu se umístili giganti jako je Magic: The Gathering, se svojí edicí Neon Dynasty a Pokémon se svojí cross-overovou edicí Pokémon: GO, což byla neočekávanější edice nejprodávanější karetní hry tohoto roku. Porážka této edice je tedy znamením, že edice Uprising se tvůrcům opravdu povedla. 

Pokud byste se chtěli podívat také na výherce v dalších kategoriích nebo nominované tituly, tak můžete zde.

No a pokud jste ještě o Flesh & Blood neslyšeli, můžete se podívat na produkty u nás zde. Doporučujeme především Blitz Decky - 40 karetní starter decky, které jsou připravené přímo ke hře!

Razítko