Charitativní crossover Magicu a My Little Pony

Wizards of the Coast letos podpoří charitativní organizaci Extra Life prostřednictvím limitované edice Ponies: The Galloping Trading Card Set. Jde o MtG karty, ale namísto klasických fantasy obrázků zde najdete 3 karty s poníky z My Little Pony – Rarity, Princess Twilight Sparkle a oboustrannou kartu Princess Luna/Nightmare Moon.

2019-ponici

Všechny karty mají stříbrný okraj, takže si je na turnaji nezahrajete, do sbírky nebo hospodského Commandera se ale vejdou určitě.

Přestože jde o limitovaný produkt, Wizards nastavili cenu poměrně nízko – 1 balení stojí 50 USD, tedy asi 1350 Kč včetně DPH. A protože jde o charitativní akci, 30 dolarů z každého prodeje jde na dobročinné účely.

Produkt se začíná prodávat 22. října a bude dostupný do 5. listopadu nebo do vyprodání zásob. Nevýhodou je to, že Hasbro jej posílá pouze do USA a Kanady. Pokud tedy máte někoho, kdo tu bydlí, poproste jej o službu – a pokud ne, vyzkoušejte třeba USA2ME, skrz které si můžete zaslat poníky na adresu v USA a nechat si je poslat až domů. 

Více informací (a možnost nákupu) najdete na stránkách Hasbro Pulse