Gemloader: Prémiová alba a sběratelské obaly nově na Kouzelnehry.cz

Pro všechny vášnivé sběratele, kteří hledají pro svou sbírku to nejlepší, máme dobré zprávy! Začali jsme spolupracovat s nizozemskou firmou Gemloader, která se specializuje na výrobu prémiových sběratelských obalů a alb. Nejzajímavějším produktem, který u nás teď najdete, je bezesporu Gemloader Premium Collector's Binder – sběratelské album, do kterého vkládáte karty v toploaderech!

Toploadery jsou speciální tvrdé obaly, které nejsou určeny ke hraní. Jsou větší než klasické obaly, průhledné a mají tvrzenou boční stranu – snaží se tak maximálně chránit karty, například při jejich posílání poštou či jako kvalitní ochrana drahých sbírkových karet. Větší rozměr však znamená, že se karty v toploaderech nevejdou do klasických alb – i tohle ale Gemloader vyřešil.

gemloader-toploader-album-1

Prémiová alba Gemloader

Prémiová alba od Gemloaderu jsou zhotovena s precizností a pečlivostí, jakou od prémiové značky očekáváte. Unikátní na těchto albech je to, že do knich můžete vkládat karty v toploaderech (a to nejen v těch od Gemloaderu, ale i v těch klasických od UltraPro). Už tak nemusíte skladovat karty v toploaderech v krabicích od bot, ale můžete si je hezky vystavit do alba a vyrazit s nimi obchodovat.

Album si můžete pořídit ve 2 velikostech – A4 a A5. Větší album má rozměry 40x33 cm a vleze se do něj celkem 216 karet v toploaderech (9 karet na stránku). Malé album měří 29x22 cm, na stránku dáte 4 karty a celkem se do něj vleze 112 karet v toploaderech.

Obě alba jsou vyrobena z veganské kůže, nemají kroužkovou vazbu (takže se vaše cenné karty nikdy neskřípnou), mají kvalitní zip a karty se do nich vkládají z boku. Kvalitní materiály a konstrukce tak zaručuje dlouhou životnost alb.

Objednávat alba můžete zde.

gemloader-alba-popis

Gemloader obaly a toploadery

Gemloader však nejsou jen alba, ale také obaly – zkrátka celý balíček pro sběratele, kteří chtějí pro své karty to nejlepší. Přímo na karty nabízí Gemloader 2 typy obalů – Penny Sleeves a Pull Tab Sleeves.

Penny sleeves jsou klasické průhledné obaly o rozměrech 6,7x9,4 cm, do kterých vkládáte přímo karty (ty klasické mají rozměry 6,3x8,8 cm, takže se pohodlně vejdou). Obaly jsou kvalitnější, než klasické „sleeves“ od jiných značek, což se projevuje také na trochu vyšší ceně. Pull tab sleeves jsou pak splněným snem sběratelů a obchodníků, kteří používají toploadery pravidelně. Každý obal má nahoře „vytahovací štítek“, pomocí kterého můžete kartu snadno vytáhnout z toploaderu – už žádné vyklepávání není potřeba! Téměř na nulu tak klesá riziko, že se karta poškodí při vytahování z toploaderu.

O Gemloader Toploaderech pak výrobce tvrdí „bez debat nejlepší toploadery, které se dají sehnat“. Gemloader se opět zaměřil na kvalitu a vyrobil pevnější toploadery, než byly dosud k dispozici. Každý toploader je chráněn ochrannou fólií a vy si můžete vybrat, zda chcete mít extra úroveň ochrany nebo ultra průhledné obaly. Vysoce kvalitní plast, který se v těchto toploaderů používá, je odolný vůči poškrábání a poškození, zatímco si můžete karty jednoduše prohlížet v Gemloader albu. Vybrat si můžete ze 3 druhů – konstrukčně jsou totožné, liší se jen okrajem – průhledný, černý nebo červený

gemloader-obaly

Ochranná pouzdra na Pokémon Elite Trainer boxy

Poslední novinkou, kterou jsme od Gemloaderu naskladnili, jsou sběratelské ochranná pouzdra na Pokémon ETB. Jsou vyrobeny z odolného akrylu, padnou jako ulité a díky magnetickému víku se k ETB můžete kdykoliv snadno dostat. Ať chcete své sběratelské boxy jen co nejlépe chránit nebo si je chcete vystavit, tyhle ochranná pouzdra jsou ideálním řešením pro všechny sběratele. ETB ochrání před poškrábáním, prachem i dalším poškozením a navíc skvěle vypadají. 

gemloader-etb

Proč Gemloader? 

Gemloader nabízí kvalitní produkty, které jsou navrženy tak, aby splňovaly i ty nejnáročnější požadavky sběratelů. Produkty Gemloader jsou výsledkem pečlivého výzkumu a zkušeností náročných sběratelů, což z nich dělá ideální volbu pro každého, kdo si potrpí na bezpečí svých sběratelských karet.

Gemloader není jen dalším dodavatelem doplňků pro sběratelské karetní hry, který chce jen vydat co největší množství různých obalů. Je to značka, která se snaží posunout standardy v tom, v čem jsou dobří – to jsou obaly a ochranná pouzdra pro sběratele.

0